Distress oxider , del 2.

Jag blev ju så inspirerad av min DT kompis Anna´s Facebook live att jag var tvungen att göra några kort efter den. Ni kan se hennes live här. Jag gjorde så många kort att jag delade upp alla korten på 2 blogg inlägg. Del 1 bloggade jag för två veckor sedan och nu kommer de sista 4 korten jag gjorde. På det vänstra kortet gjorde jag en vit rektangel som jag satte 3D kuddar under för att få lite effekt. På det högra tog jag en Lawn Fawn dies och gjorde en mall av.

Dessa 3 Oxiderna använde jag mig av för att skapa korten överst i inlägget. Det finns så många fina färgkombinationer, använd dina favoriter.

På korten ovan använde jag mig oxide kombon nedan. På det vänstra använde jag mig av en stencil för att få det svarta mönstret. Jag tog en vit paste som jag hade hemma som jag blandade med svart Dylusions paint. På den högra tog jag en annan stencil , där använde jag inte paste utan använde mig av Distress ink, black soot. Texten Gustav har jag skapat med dies från Sizzix, Tim Holtz.

Hoppas att ni har en helg framför er! Ta hand om er!

Material

Dylusions Stencil 5X8 – Oti´s Orbs

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Seedless Preserves

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Spiced Marmalade

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Fossilized Amber

Tim Holtz Distress Mini Ink Pad – Black Soot

Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Alphanumeric, Shadow Upper

Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 217/Pkg – White Thin Mixed

 Pink Paislee 5th & Monaco Thickers Stickers 5.5X11 35/Pkg – Right Here Phrase

Prima Say It In Crystals 48/Pkg – Darcelle

Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Splash

Dylusions Paints 29ml Flip Cap Bottle – Black Marble

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Faded Jeans

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Peeled Paint

 Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Iced Spruce

Altenew Clear Stamps 6X8 – Wings of Hope

Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Theories

Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Stitched Rectangle

Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Stitched Ovals

Ranger Archival Ink Pad – Jet Black

Kram

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *