Hej då 2020!

Hoppas allt är bra med er! Tror att det är många med mig som längtar efter att lägga 2020 bakom sig. Ett år som kommer att gå till historien. Jag håller alla tummar och tår att vi snart får röra oss som tidigare, även fast början på 2021 kommer troligen likna 2020 några månader in på året. Jag har just nu en vän som precis legat i respirator pga Covid. En vän som gjorde allt för att undvika sjukdomen, men trots detta drog på sig den. Nu ligger han kvar på sjukhuset med en lång resa framför sig. Men han är en kämpe!

Dagens uppslag har jag skapat i min stora journal och pojken symboliserar min vän, även fast han kanske inte är en pojke längre, han är en 45 årig man.

Jag började med att göra grunden med sprayer och en stencil. Även de svarta pilarna är från en stencil. Pojken och ballongen är den nya schablonen från Dylusions, där alla produkter kommer ifrån för dagens inlägg. Jag har även börjat med en Dyalog, men mer om den får ni om 2 veckor. Ni får bara en liten titt här 🙂

Fortsätt ta hand om er och håll avstånd, så hoppas jag att vi ses om 2 veckor här i bloggen så blir det mer om min Dyalog.

Material till uppslaget i min journal:

Dylusions Creative Dyary – Large

Dylusions Creative Dyary Mini Glue Sticks 3/Pkg

Dylusions spray

Dylusions Paints 29ml Flip Cap Bottle – Black Marble

Dylusions Stencil 9X12 – Otis

Dylusions Stencil 9X12 – Square Dance

Dylusions Dyalog Stencil – Frame It

Posca Paint Marker Pen PC-1M – Black 24

Posca PC-3M White

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Pandemic

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – I Can See Clearly

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – One In Ten

Bigger Back Chat

Kram

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *