Julkort med Concord & 9th

Vi fortsätter med julkort det här kommer nog bli det sista för mig i år här i bloggen i alla fall. Snart dags för julklappsetiketter och annat julmys.

Jag älskar julen men jag gillar nog egentligen hela december. Mysigt med ljust och blommor och grejer. Brukar ofta ge bort lite julblommor & julkort tillsammans blir lite mer personligt då. I år blir det lite svårt då man inte ska ses så. Men man kan ju alltid ställa blomman på trappen och ringa på och ses ute med bra avstånd.

Ett kort gjort med Concord & 9th Stämplar. Det här kortet är nog svårt att göra utan någon form av Stamping tool jag använder mig av Tim Holtz från Tonic.

Placerade det utstansade pappret och fäste med magneterna så det inte glider omkring. Därefter stämplade jag först Happy i mitten från Concord & 9th stämplarna med jul texter på. Sedan så byggde jag på med stämplar runt omkring för att fylla hela det vita pappret. Jag använde mig av lawn fawns härligt glada färger och stämpeldynor. När jag var klar så kändes det fortfarande lite platt så jag var ju tvungen att sätta dit en söt gran från hÄnglar & Wings på en liten 3d kudde för att skapa lite djup.

IMG_6454

IMG_6455 (1)

Material

Concord & 9th Clear Stamps 4X4 – Seasonal Sayings
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Vintergranar
Lawn Fawn Ink Pad – Freshly Cut Grass
Lawn Fawn Ink Pad – Chilli Pepper
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Mowed Lawn
Lawn Fawn Custom Craft Die – Large Stitched 4 Bar Rectangles
Bazzill Cardstock 8.5X11 25/Pkg – Mono Classic White/Canvas
Tonic Studios Glass Cutting Mat – A3
Tim Holtz Stamp Platform 8.5X8.5 – 1707E

Önskar er alla en härlig lördag.

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *