Gott Slut-Gott Nytt 2021


Denna veckan har jag gjort ett Nyårskort förstås..för just i år känns det ännu viktigare att bli fira av detta året som varit för jag ser verkligen fram emot ett nytt fräschare, friskare och bättre 2021.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20201226_214329956.jpg

Här ser ni vad jag lagt fram för att göra mina Nyårskort, stämplar, dies, embossingpulver, Glacier Pasta, Nuvo Shimmer Powder och Stamping Card för att det tål så mycket vatten och det har jag tänkt att använda här.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20201226_214303812.jpg

Det första jag gjorde var att jag har embossat min text på det vita Stamping Card, det ena med vitt embossingpulver och det andra med att först stämpla Achival Ink Picked Paspberry och sedan hälla på det rosa embossingpulvret. Bakgrunden har jag gjort genom att lägga mitt Shimmer Powder på min Tim Holtz glasmatta och sedan sprayat vatten på och dragit mina Stamping Card genom dessa. Torkat ett laget och lagt ytterligare ett lager med nytt Shimmer Powder för att få olika färger.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20201226_213815.jpg

Här ser ni en närbild på mitt ena kort och den fina stämpeln från hÄnglar & Wings, stjärnorna har jag gjort med Glacier Paste. Då det är väldigt mycket glitter i Glacier Paste så har jag sprayat vatten på min stencil och sedan tagit en pensel och skvätt Rosa glitter över min bakgrund.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20201226_214341124.jpg

Mitt färdiga nyårskort med Fyrverkerier från Lawn Fawn där himlen fått ett lila färg med hjälp av några Distress Dynor.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20201227_205159433.jpg

Mitt andra Nyårskort är bakgrunden gjord på samma sätt som tidigare och här finns en dies och stämpel från Lawn Fawn.

Material:

Tonic Studios Nuvo Shimmer Powder – Storm Cloud 1211N

Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4

Tim Holtz Distress Archival Mini Ink Kit – Kit #1

Tonic Studios Nuvo Embossing Powder – Strawberry Slush 620N

Stampendous Detail Embossing Powder – White

Tim Holtz Tonic Studios Glass Media Mat 1914E

Tonic Studios Nuvo Glacier Paste – Mambo Melon 1906N

Lawn Fawn Custom Craft Die – Scripty Cheers

Altenew Clear Stamps 2X3 – 2021

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Seedless Preserves

Tim Holtz Distress Mini Ink Pad – Chipped Sapphire

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Lets Bokeh

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Gott Nytt År A7

Lawn Fawn Custom Craft Dies – Stitched Fireworks

Detta var mitt sista inlägg för 2020 och som sig bör är det mycket glitter och Rosa.

Jag vill önska er ett riktigt Gott Slut och ett härligt nytt och inspirerande 2021.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *