Kort med Simple Stories Simple Vintage Ancestry

För ett tag sedan köpte jag en kollektion som inte riktigt är min vanliga stil – Simple Storie Simple Vintage Ancestry. Jag föll för de mustiga färgerna och de vackra mönstren. den har blivit liggande tills idag när jag äntligen kom mig för att börja skapa med den. Det blev två kort och så har jag ett gäng ATC-kort på gång också.

För att skapa lite olika mönster och dimensioner har jag använt olika dies från Lawn Fawn och 3D foam. Jag har också blandat dekorationer som jag klippt ut med färdiga och vikt upp lite hörn och kanter här och var för att busa till det lite och skapa intressanta detaljer.

Material:
Simple Stories Layered Stickers 14/Pkg – Simple Vintage Ancestry
Simple Stories Foam Stickers 47/Pkg – Simple Vintage Ancestry
Simple Stories Bits & Pieces Die-Cuts 41/Pkg – Simple Vintage Ances…
Simple Stories Double-Sided Paper Pad 6X8 – Simple Vintage Ancestry
Lawn Fawn Custom Craft Die – Stitched Simple Wavy Borders
Lawn Fawn Custom Craft Dies – Outside In Stitched Square Stackables
Sizzix Big Shot Foldaway Machine

Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Classic/Natural
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Mono White

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Stora Siffror
3D foam

#MittKreativaKaos #PaperCraft #Scrapbooking #creative #inspiring #crafting #CiLiinPAPERS #Kort  #SimpleStories #SimpleVintageAncestry #LawnFawn #hAnglarWings

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *