Doodla!

Hej på er! Som ni kunde läsa i mitt inlägg för en vecka sedan så har jag gått några online kurser för Dyan som står bakom Dylusions. Jag har precis börjat hennes Doodle kurs, så roligt! Väldigt avkopplande, problemet är att det är svårt att sluta har jag märkt…man kan ju dra hur mycket streck , cirklar och prickar hur länge som helst. Vet inte hur många gånger jag tänkt; -Bara en till! Jag har använt mig av Dylusions svarta journal, en posca penna, en stencil och Dylusions block ( linjal).

Jag började med att använda linjalen för att dela upp sidan i 4 ”fyrkanter”, linjalen har rundade hörn som man kan använda sig av för att få till en snygg böj på hörnen.

Sedan tog jag en stencil, detta är en stencil från hennes Dyalog serie. Den är indelad i 4 olika mönster , så perfekt till att göra dessa 4 ”fyrkanter”. När man gjort konturerna så är det bara att gå loss med själva doodleingen ( hur stavar man det?).

När sidan var klar så stämplade jag upp lite Dylusions stämplar och satte på, avsluta med en text också. Så här blev den !

På Dyans kurs så gjorde jag denna nedan. På samma sätt som den ovan, bara en annan stencil och andra stämplar. Om ni tittar på era stenciler hemma , så har ni säkert någon som ni kan doodla. Skulle nog våga påstå att de flesta kan man doodla.

Hoppas ni blivit inspirerade och att vi ses om 2 veckor!

Material

Dylusions Journaling Block 9X5

Dylusions Dyalog Stencil – Stencil It

Dylusions Black Creative Journal 8X8

Posca

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – I Can See Clearly

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Oh Deer!

VersaFine Ink Pad Onyx Black

Dylusions Creative Dyary Mini Glue Sticks 3/Pkg

Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4

Kram

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *