Skatetjej – hÄnglar & Wings

Hej. Idag har jag gjort ett ”slimcard” efter lite pepp från min fina DT-vän Anna U då jag har hamnat i idétorka 🙁 Jag har använt mig av ett stamping card (hela) för kortbas (8″x 8 1/4″, bigat vid 4″) och bakgrund. Färgar in bakgrunden med Distress Ink och stencil. Eftersom bakgrundspappret är något smalare så färgar jag in kanterna med samma färg ”Weathered wood” som infärgningen. Färgade även in ett annat papper så att jag kunde stansa ut några blad och ordet ”Hello”, på så vis får jag samma färg på ”allt”. Limmade fast bladen, satte 3D-kuddar bakom tjejen och en ”trasselsudd” med sytråd.

Skatetjejen har jag målat med Illustrator pennor och klippt ut tidigare. Jag har stämplat upp en hel del stämplar och färglagt och klippt ut dem och sparat dem i en ask för att kunna använda dem vid något senare tillfälle. Detta var ett 🙂 Nu visade det sig att just denna stämpel tyvärr inte finns i lager i butiken, men om någon skulle vilja ha den så tror jag att det går att beställa.


Material:
Crafters Companion White Stamping Card
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Skatetjej
hÄnglar & Wings Stencil – Siffersoppa
Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Leaf Print
Altenew Die Set – Bold Greetings
Tim Holtz Distress Ink – Weathered Wood
Tim Holtz Mini Ink Blending Tool 1 inch – Round
Tonic Studios Craft Perfect Adhesives – Dimensional Foam Pads
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive 200N
Spectrum Noir Illustrator
Tim Holtz Tonic Studios Haberdashery Scissors 5

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *