Julutmaning med ATC-kort 2020

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är texty_20210105_230311.jpeg

För mitt Sparkle-ATC har jag lagt fram Altenew 2021 stämpeln, Nuvo Shimmer Powder, Glacier Paste, vitt embossingpulver och vitt stampingcard.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är texty_20210105_211827.jpeg

Jag har dragit mina ATC-kort i Shimmer Powder som jag pudrade ut på min Glasmatta och sedan sprayade med vatten. Sedan lät jag mitt första lager torka och i mitt andra lager så har jag lagt några droppar Liquid Stardust för att få extra Sparkle.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210105_212918162.jpg

Det färdiga ATC-Sparkle korten har jag dessutom pimpat med den Rosa Glacier Paste som jag innan jag torkade bort den överblivna Pastan sprayade med vatten och skvätte rosa glitter över kortet. Och Oj vad glitter Glacier Paste innehåller..

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210105_212846194.jpg

Mitt ATC-Granen har jag gjort med den nya gran gröna Distress Oxide från Tim Holtz och den är jätteläcker den gröna färgen speciellt när den får Oxidera.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är texty_20210105_212214.jpeg

Jag köpte ju Dristess Grit-Paste för att göra snö med innan jul och det klart att granen skulle göras i ”snö”. Stencilen är från Tim Holtz och innan Grit-Paste torkar har jag lagt ett lager med glitter över mina granar så det får ett härligt glitter lager över sig.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210105_212800039.jpg

Så här blev mina ATC-Granen kort och den svarta stämpeln kommer från hÄnglar&Wings och är stämplat med Achival Ink.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210105_212744746.jpg

Mitt sista kort ATC-Skål har jag gjort med Distress Oxide som bakgrund och denna gången har jag blandat den med Glacier Paste och sedan låtit den torka. För att göra mitt shaker-kort har jag använt en stjärndies och använt 2 olika storlekar och ett rosa foam och acetat. Det guldfärgade glasen och Silver flaskan är confetti som jag hittade på affären när jag handlade mat innan nyår och då fick det följa med hem till Scrapstudion. Texten kommer från ett alfabetsset från hÄnglar&Wings och här finns ju både Å, Ä och Ö perfekt. Mycket svett och framför allt Matte Medium för att få ihop detta ATC-Skål och tunga böcker krävdes för att pressa ihop mina stjärnor.

Material:

Altenew Clear Stamps 2X3 – 2021

Tonic Studios Nuvo Shimmer Powder – Storm Cloud 1211N

Tonic Studios Nuvo Glacier Paste – Mambo Melon 1906N

Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4

Lawn Fawn Liquid Stardust

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Rustic Wilderness

Stampendous Detail Embossing Powder – White

Tim Holtz Distress Grit Paste 113 ml

Deep Red Cling Stamp 2X3 – ATC Flourish

Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Shifter Tree

Ranger Archival Ink Pad – Jet Black

hÄnglar & Wings Clear Stamps – God Jul

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Rakt Alfabet med Siffror

Crafters Companion Printable Inkjet Acetate

Tonic Studios Star Layering Die – 528E

Tim Holtz Distress Collage Medium 29ml

Det var mina bidrag till ATC-utmaningen och om ni inte provat förut så tycker jag att ni skall testa för det är ett roligt sätt att göra små projekt. Hoppas att detta kan inspirera er att prova att göra ACT-kort.

Ha en riktigt härlig måndag.

Det här inlägget postades i ATC, Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *