Doodle!

Jag har gått en Doodle kurs för Dyan som är kvinnan bakom märket Dylusions. Jag köper kurserna på etsy.com , sedan går kurserna via Facebook. Jag har haft många härliga timmar! Dessa två uppslag har jag gjort med endast penna och en linjal, inget annat. Förutom en svart journal då som jag skapar i 🙂

Doodla är nytt för mig och jag finner det väldigt avkopplande. Jag har efter stämplat upp figurerna , klippt, limmat på och färglagt. Jag avslutar med att ta en vit penna och dra runt allt det uppstämlade, som en liten inramning. Jag färglägger med vattenpenslar från Tim Holtz som jag fyllt med Dylusions spray.

Det är väldigt befriande att bara använda sig av linjal och penna, man kan även skapa med stenciler som ger mycket effekt, det kan ni se i mitt inlägg om två veckor.

Hoppas att ni har haft en härlig vecka och att ni nu har en skön helg framför er , så hoppas jag att ni tittar in om 2 veckor igen, då det kommer mer doodle 🙂

Material

Dylusions Black Creative Journal 8X8

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Puppy Dog Tales

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – I Believe In Unicorns

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Just Breathe

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Right Up Your Street

Dylusions Paint Pens 2/Pk Posca funkar perfekt också!

Ranger Archival Ink Pad – Jet Black

Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4

Tim Holtz Water Brush – Detailer Brush Nib Du kan även ta vanlig pensel och doppa i färgen , Dylusions spray.

Dylusions Creative Dyary Mini Glue Sticks 3/Pkg

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Full Blown Circu

Dylusions spray Jag har använt, vanilla, Laidback Lilac, Slate Grey, Chopped Pesto, Muschy peas, Peony blush, Rose Quartz samt Perwinkle blue.

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Waddle Waddle

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Just Be

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Three Little Maids

Kram

Maria

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *