Layout with Simple Stories Best Year Ever

För nästa exakt ett år sedan så köpte jag serien Best Year Ever med Simple stories. Tanken var säkert att göra något i min planner eller något minialbum eller liknande. När jag städade mitt pysselrum över julledigheten så hittade jag denna magiska serie.

Mina 12×12 Vita cardstock är slut här hemma och jag ville gärna ha en vit bakgrund så jag använde mina favoriter, Crafters companion white stamp card, istället i ett A4 format. Sedan jag började 2004 med denna härliga hobbyn, kan jag lätt räkna på en hand hur många gånger jag har skapat något i det här formatet. Det blev en spännande utmaning.

Min utmaning till mig själv 2021 är att göra en layout varje månad i formatet A4. Först ut är Januari och den här serien blir perfekt för detta projektet!

IMG_6969IMG_6973

Material

Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Speckled Egg
Vicki Boutin Mixed Media Stencils 3/Pkg – Kaleidoscope
Simple Stories 4×6 Sticker Book – Best Year Ever
Simple Stories Collection Kit 12X12 – Best Year Ever
Simple Stories Best Year Ever Cardstock Stickers
Simple Stories Snap Cards – Best Year Ever
Simple Stories Foam Stickers – Best Year Ever

Önskar er alla en riktigt härlig lördag!

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *