Alla hjärtans dag, eller? – hÄnglar & Wings

Hej. Det är snart Alla hjärtans dag så varför inte vara ute i god tid 🙂 Jag fortsätter på samma linje som jag gjorde förra veckan, ett slimcard. Kanske något större (4″ x 8 1/4″) än ”traditionellt”. Färgade in med worn lipstick i stencilen ”Hjärta & rand”. Färgade även in kortbasens kanter och ytterligare ett papper som jag kunde stansa ur olika hjärtan. De tre små har jag tagit ut med gamla Tonic stansar som jag hittade i mina gömmor. Även rosa och silver sytrådarna fanns i mina gömmor, syskrinet 🙂 Några 3D-kuddar så var det klart!

Material:
Crafters Companion White Stamping Card
hÄnglar & Wings Stencil – Hjärta & Rand
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Retro #2
Lawn Fawn Custom Craft Die – Stitched Heart Stackables
Distress ink – worn lipstick
Tim Holtz Mini Ink Blending Tool 1 inch – Round
Spectrum Noir Inkpad Finesse Alcohol-Proof – Noir Black
Spectrum Noir Illustrator
Tonic Studios Craft Perfect Adhesives – Dimensional Foam Pads
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive 200N
Tim Holtz Tonic Studios Haberdashery Scissors 5

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *