Foil Quill

Experiment på gång. Lisa sände live på CiLi in Papers facebook sida där hon använde Foli Quill Heat Pen och där sa hon en mening som jag fastnade för ”pennan går ju också att använda i en stencil”. Vad gjorde jag då? jo naturligtvis var jag ner till butiken och köpte mig en Foil Quill penna. Började med att färga in kanterna på ett papper med Distress Oxide vintage photo. Sprayade med vatten och torkade. Sedan la jag en stencil över och färgade in använde vintage photo till detta också. Därefter lossade jag på tejpen på ena långsidan och förde in en bit foil mellan stencilen och pappret. Ritade sedan med den varma pennan på några ställen i stencilen.

Det gäller ju att stencilen man använder ligger stilla för man kan ju inte ser var man ritar. Detta var superkul och jag kommer att använda mig av detta fler gånger för att göra bakgrundspapper. Texten är utstansad på metallpapper.

Gjorde även en blå variant och på den ritade jag runt kanten på fri handMaterial:
Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Vintage Photo
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Faded Jeans
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Floral
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Industrial
We R Memory Keepers Foil Quill Foil Sheets 4X6 30/Pkg – Shining Starling
We R Memory Keepers Foil Quill Foil Sheets 4X6 30/Pkg – Peacock
We R Memory Keepers Foil Quill Freestyle Pen – Standard Tip
Tim Holtz Sizzix Thinlits Die Set 140PK – Alphanumeric Label

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *