Altenews skira kvistar

Setet med de två skira kvistarna från Altenew är så vacker och de känns väldigt användbara. De heter Hanging garden men visst fungerar de även som Standing garden som väl dagens variant får kallas? 😉 Jag har använt dem tillsammans med papper från Vicki Boutins Storyteller.

Det första kortet går i en vacker blågrön färg, papperet heter Bohemian. Jag hittade ett cardstock som matchade perfekt och jag valde att inte stansa ut kvisten helt och fullt utan lät några av löven sitta kvar. Sen stansade jag ut en kvist i vitt och monterade dem på varandra.
Texten kommer från Rangers Letter It-serie och den är embossad i vitt.

På det rosa-röda kortet valde jag att stansa ut kvisten ur bakgrundspapperet men limmade tillbaka några av löven. Sen har jag monterat tre kvistar, två vita samt det rosa-röda, lite omlott om varandra.

Jag är inte jätteduktig på att använda washitejp, men jag tycker de är fina och jag köper dem ;-). Denna har jag bestämt mig för att använda och när jag skulle stämpla på tejpen valde jag att använda Staz On eftersom tejpen är aningens glansig. Det fungerade bra, man måste bara vara lite tålmodig då det har en lite längre torktid än vanligt.

Det var mitt bidrag till inspiration denna vecka :-).
På återseende! Scrappa lugnt!
Lena/lenislenis

Material:

Altenew Die Set – Hanging Garden   
Altenew Clear Stamp And Die Build A flower – Torch Ginger   
Ranger Letter It Clear Stamp Set 4X6 – It´s The Little Things   

Vicki Boutin Storyteller Double-Sided Cardstock 12X12 – Bohemian   
Vicki Boutin Storyteller Double-Sided Cardstock 12X12 – Free Spirit   
Altenew Washi Tape 7mm – Sunflower Palette   
Bazzill Cardstock

VersaFine Ink Pad – Onyx Black
StazOn Solvent Inkpad Jet Black   
VersaMark Watermark Stamp Pad
Tonic Studios Nuvo Embossing Powder 22ml – Glacier White 602N   

We R Memory Keepers Trim & Score Board
Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy comfort + Trimmer 158e
Cutter Bee Scissors 5 Original
MISTI Stamp Tool
Picket Fence Studios Blender Brushes 10/Pkg – Full Set
Tonic Studios Nuvo Light Mist Spray Bottles 2/Pkg – 849N
EK Success Powder Tool Applicator
Gemini Crafters Companion
Scotch Advanced Tape Glider & Tape
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive
Stick-It – Die Cut Adhesive Sheets Double Sided
Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape
Tonic Studios Nuvo Glue Pen

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *