Doodla med stenciler

Hej på er! För två veckor sedan visade jag er i mitt inlägg 2 uppslag där jag doodlat med endast linjal och penna. Denna veckan har jag använt mig av stenciler och penna.

Jag börjar alltså med stencilen, i detta fall är det Dylusions Squiggle stencil. Efter det har jag sedan gått igenom ”ruta för ruta” och doodlat. Jag har sedan avslutat med att stämpla upp några Dylusions stämplar och klistrat på.

Uppslaget nedan har jag skapat med en del från maskerna/stencilera Basic shapes. Jag har sedan flyttat runt masken på pappret för att få ett upprepande mönster. I ”dropparna” har jag sedan lagt en annan stencil och gjort mönstren som jag sedan doodlat i. Väldigt avkopplande 🙂

Såhär blev den när jag var klar, man behöver ju inte sätta på något, sidan är fin som den är. Tycker jag i allafall, jag inser också att jag tycker nog mer om att inte färglägga stämplarna, men detta är ju efter eget tycke och smak såklart. Bara min personliga åsikt:-)

Hoppas att vi ses om 2 veckor, vad det blir då har jag ingen aning om, men något kul hoppas jag att jag bjuder på. Ta hand om er tills dess!

Material

Dylusions Stencil 9X12 – Squiggle

Dylusions Stencil 9X12 – Basic Shapes

Dylusions Creative Dyary Mini Glue Sticks 3/Pkg

Ranger Archival Ink Pad – Jet Black

Dylusions Black Creative Journal 8X8

Dylusions Stencils 5X8

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Sunshine Girl

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Sunday Best

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Fish Face

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Always

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Plenty More Fish In The Sea

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Just Be

Dylusions Paint Pens 2/Pk jag använder även posca

Chat stickers

Kram

Maria

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *