Alla Hjärtan Dag 2021 med hÄnglar&Wings


Denna veckan är det dags för nyordning på CiLi in Papers Blogg och på Lördagarna framöver kommer ni att träffa Karin-Pyssel Karin och Karin T, för att göra det enkelt för er alla så är lördagarna Karins. Vi hoppas att ni kommer att hänga med oss på lördagarna fram över och idag är det min tur Pyssel Karin.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210115_202651530.jpg

Här ser ni mina cardstock som jag tagit fram för att göra mina Alla Hjärtans kort, rött och svart, Tagdies, stämplar, Scor-Tape, lim, stencil och stämpeldyna. Min tanken är ett Alla Hjärtanskort och en Tag i samma tema.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är adobe_20210115_215947.jpg

Här har jag tagit fram min nya Stencil från hÄnglar &Wings -Hjärta &Rand, för att maska av mina ränder har jag tagit ut ett hjärta i ett överblivet cardstock och fäst med en tjep som är förflyttningsbar. Jag vill ju kunna flytta mitt hjärta när jag väl har täckt över den med ränder med Texture Paste.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20210115_194143.jpg

Här ser ni en närbild på mitt kort med extra rosa hjärta i mitten, stämpeln med hjärtfrekvensen kommer från Altenew och texten kommer från Tim Holtz stickerblock-Small Talk.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210115_202733803.jpg

Det färdiga Alla Hjärtanskortet för 2021 en mix av hÄnglar&Wings, Altenew och Tim Holtz.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210115_202803741-1.jpg

Tagen är gjord med hjälp av hÄnglar &Wings stencil, Texture Paste och dies från Lawn Fawn.

Material:

hÄnglar & Wings Stencil – Hjärta & Rand

Tim Holtz Distress Texture Paste 88ml – Matte

Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive 200N

Scor-Tape 0.25´X27 Yds

Tim Holtz Sizzix Framelits Dies 8/Pkg – Tag Collection

Tim Holtz Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book – Small Talk

Altenew Clear Stamps 4X6 – Healthcare Heroes

Lawn Fawn Custom Craft Die – Scripty Love

Lawn Fawn Custom Craft Die – Oliver´s Stitched ABCs

Lawn Fawn Custom Craft Die – Hearts

Ranger Archival Ink Pad – Jet Black

Det här är min inspiration för Alla Hjärtans dag och vem tycker du är värd lite extra kärlek? Du har ju ytterligare en vecka på dig att göra dina nu 😉 .

Ha en riktigt skön lördag.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *