Layout with Simple Stories Best Year Ever

Här kommer nästa sida till mitt årsalbum en sida för februari.

Vi fortsätter med samma format A4. Mycket har hänt i februari så det blev några sidor, detta är en av dom. Jag dokumenterar på baksidorna av sidorna så jag inte glömmer vad som händer.  Fick en helt LILA bukett tulpaner av mina galna vänner flamingosarna.

Helt underbara vänner med humor i min smak. Därav Lila blommor och Rosa flamingos.  🙂 Så tacksam att jag har just dom som livar upp min vardag!

IMG_7270 copyIMG_7272 copy

Material

Simple Stories Sticker Book 4X6 12/Pkg – Simple Vintage Coastal
Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Worn Lipstick
hÄnglar & Wings Stencil – Hjärta & Rand
Simple Stories 4×6 Sticker Book – Best Year Ever
Simple Stories Collection Kit 12X12 – Best Year Ever
Simple Stories Best Year Ever Cardstock Stickers
Simple Stories Snap Cards – Best Year Ever
Simple Stories Foam Stickers – Best Year Ever

Önskar er alla en riktigt härlig lördag!

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

3 svar på Layout with Simple Stories Best Year Ever

 1. Gunilla skriver:

  Supersnyggt! Så smart att dokumentera på baksidan, varför har jag inte tänkt på det förut? Också smart med A4. Sätter du in bladen i plastfickor eller löst?

  • tolwers skriver:

   Hej Gunilla Tack ! Baksidan funkar riktigt bra! A4 är ett relativt nytt format för mig men jag gillar det skarpt passar perfekt för ett årsalbum. Ja det blir nog plastfickor till slut just nu är det lösa blad 🙂 . Men det blir nog plastfickor och sedan kanske en altrad A4 pärm.

 2. tolwers skriver:

  Hej Gunilla Tack ! Baksidan funkar riktigt bra! A4 är ett relativt nytt format för mig men jag gillar det skarpt passar perfekt för ett årsalbum. Ja det blir nog plastfickor till slut just nu är det lösa blad 🙂 . Men det blir nog plastfickor och sedan kanske en altrad A4 pärm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *