Kort med Alcohol ink, Simple Vintage Cottage Fileds och Sara Davies die

Idag bjuder jag på ett bonusinlägg. Jag har gjort ett nytt med samma die från Sara Davies som jag använde vid en tidigare LIVE på CiLis Facebook. Denna gång har jag dekorerat med en fjäril från Simple Stories Simple Vintage Cottage Fields och tinsel trims från Prima och stämplat med en stämpel från hÄnglar&Wings på mönstrat papper från Simple Vintage CottageFields. Som mellanlager har jag satt ett Yupo paper som jag färgat in med Alcohol Inks och stämplat och embossat med sifferstämplar från hÄnglar&Wings. Bakom mellanarket har jag skrivit min läsning och satt en peng till födelsedagskillen

Ikväll kl 19 kör jag en ny LIVE på CiLis Facebook. Det blir ATC-kort. Välkomna!

Material:
Sara Davies Black & Gold Metal Die – Circle Trellis.
Simple Stories Bits & Pieces Die-Cuts 39/Pkg – Simple Vintage Cotta…
Simple Stories Double-Sided Paper Pad 6X8 – Simple Vintage Cottage …

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Stora Siffror.

Prima Tinsel Trims – Sugar Cookie By Frank Garcia.

Ranger Embossing Powder – Black Sparkle Tinsel.

Tim Holtz Alcohol Ink Yupo Paper 144lb 10/Pkg 5X7 – White.

Tim Holtz Alcohol Ink 14ml – Stream.

Tim Holtz Alcohol Ink 14ml – Raspberry.

Tim Holtz Alcohol Ink 57ml – Blending Solution.

#Scrapbooking #CiLiinPAPERS #MittKreativaKaos #PaperCraft #creative #inspiring #crafting  #SimpleStories #SimpleVintageCottageFields #SaraDavies #TimHoltz #Ranger #AlcoholInk

Det här inlägget postades i Inspiration, Tekniker och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Kort med Alcohol ink, Simple Vintage Cottage Fileds och Sara Davies die

  1. Inga skriver:

    Hej, du gör såå mycket fina saker, En fråga jag undrar över , vilken storlek har du på den runda gelplattan, jag har inte hittat annat än så stora,dina cirklar ser mindre ut
    Vänligen Inga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *