Färgglatt och svart!

Om ni inte har sett så har butiken fått in det nya från Dylusiosns! I detta släppet kom det nya Dylusions Paint med shimmer i bland annat. Hon har ju tidigare släppt sina sprayer med shimmer , men nu kom det alltså 6 st shimmer paint (akrylfärg). Denna veckan har jag gjort 2 nya uppslag i min stora Dylusions journal och för er som har koll på denna så har den enbart vita sidor , så jag har alltså målat med Dylusions svarta akrylfärg först för att få sidan svart. Sedan har jag använt mig av en stencil och sprayat med shimmer sprayen. Tyvärr är det svårt att fånga detta på bild, men det skimrar 🙂

Jag har sedan tagit en vit penna för att förstärka kanterna på stencilen. Stämplarna på båda dessa uppslagen är från det förra släppet Dylusions gjorde, med undantag av blomman hon har i håret på uppslaget nedan. Jag hoppas att vi kommer att få mer stämplar och stenciler i nästa släpp!

När jag jobbar med min journal så gör jag oftast ett gäng bakgrunder på en gång kanske 15-20 stycken. Tyvärr gör det att jag inte alltid minns vilka färger jag använt till en exakt bakgrund, dock skulle jag tro att jag på denna använt mig av Bubblegum Pink, Postbox Red, Peony Blush, eventuellt har jag även använt mig av Laidback Lilac. Jag brukar använda 3, men denna kan det då eventuellt vara 4 färger på.

Hoppas ni alla har haft en härlig vecka och att ni nu har en härlig helg framför er, så hoppas jag att vi ses om två veckor igen, då blir det mer Dylusions:-)

Material

Dylusions Stencil 9X12 – Quilts

Dylusions Creative Journal Kraft 11.75X9

Ranger Archival Ink Pad – Jet Black

Dylusions Creative Dyary Mini Glue Sticks 3/Pkg

Dylusions Paint

Dylusions Spray

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Pandemic

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Just Be

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Quilt As You Go

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Quiltalicious

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Full Blown Circus

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – A Head Start

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Four By Four

Dylusions Dyalog Stencil – Border It Too

Kram

Maria

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *