Grattis till en gammal get med Stampendous

Denna veckan har jag använt en av mina bakgrunder som blev över nära jag hade gjort mina bakgrunder med stenciler på mitt inlägg Healtcare Heros.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210118_205736496.jpg

För att göra min bakgrund har jag efter att färgat in bakgrunden här, sprayat vatten på Stencilen och vänt den mot mitt vita Stamping Card och då fick jag ett tryck av den överblivna Distress Oxiden som ligger på ovansidan av stencilen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210225_221218077.jpg

Här ser ni vad jag tagit fram för att göra mitt kort denna veckan, stämpel från Stampendous, dies från Lawn Fawn, Archival Ink, min bakgrund, Stamping card och sytråd.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210225_221155003.jpg

En av mina favoritböcker när jag var liten var ”Petter och hans 4 getter” och den gula geten påminner mig om denna. Den gula geten har jag färglagt med Distress Ink/Oxide och en vattenpensel. Tyvärr så finns det ingen dies till min get utan jag har fått klippa ut den förhand. Mitt färdiga kort till en riktigt ”gammal get” som fyller 50 år och så klart att det måste firas. Tyvärr blir det ju inget större firande då vi är mitt i en pandemi.

Material:

Stampendous Cling Stamp – Old Goat

hÄnglar & Wings Stencil – Hjärta & Rand

Tim Holtz Mini Ink Blending Tool 1 inch – Round

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Broken China

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Tattered Rose

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Faded Jeans

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Stora Siffror

Lawn Fawn Custom Craft Die – Oliver´s Stitched 123s

Ranger Archival Ink Pad – Jet Black

Ibland är det bra att spara på bakgrunder så man kan bygga vidare på detta till ett nytt kort och denna gången blev det ett födelsedagskort.

Ha nu en riktigt härlig lördag.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *