2 nya uppslag i min stora Dylusions Journal!

Hej på er alla, då var det min blogg fredag igen och det blev 2 nya uppslag i min journal denna gången med. Jag hoppas att ni inte har tröttnat på Dylusiosn än….för det har inte jag. Jag hoppas att Dylusions kommer att skapa en stor journal där det även finns svarta sidor, men tills dess får jag måla mina egna svarta sidor med Dylusions svarta paint.

Jag gillar dessa svarta bakgrunder, det blir något annat när man tar de olika painten på. Inte lika färgglaatt som Dylusions brukar bli, men annorlunda och jag gillar det. På uppslaget ovan har jag anävnt mig av paint på bakgrunden och på denna nedan har jag anävnt mig av sprayerna. De svarta cirklarna nedan har jag gjort med painten, annars är allt på bakrunden med sprayerna.

Hoppa att ni alla har en härlig helg framför er och att vi ses om 2 veckor igen!

Material

Dylusions Paint

Dylusions Spray

Dylusions Creative Dyary Mini Glue Sticks 3/Pkg

Dylusions Creative Journal Kraft 11.75X9

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Pandemic

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Just Be

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Quilt As You Go

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Maisie Lilly

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – A Head Start

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Quiltalicious

Ranger Archival Ink Pad – Jet Black

Dylusions Stencil 9X12 – Garden Of Roses

Dylusions Dyalog Stencil – Border It

Dylusions Stencil 5X8 – Martha´s Mat

Dylusions Stencil 9X12 – Quilts

Kram

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *