Grattis Elliot 6 år, en färgklick med Biltema..så klart

Denna veckan har jag blivit inspirerad av Anna när hon gjorde en livesändning på CiLi in Papers för några veckor sedan och här jag har jag gjort ett Födelsedagskort. Det är ju ändå Påskafton idag och jag vill att det här skall bli färgsprakande och vårlikt som möjligt.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är adobe_20210304_095143.jpg

Här ser ni vad jag lagt fram för att göra mitt kort, bakgrunden har jag preppat med vit Gesso, jag har rivit en gammal boksida, på mitt Collage Paper har jag stämplat egna stämplar dessa är hämtade Tim Holtz, Distress Collage och Akrylfärg från Dina Wakley.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210304_095859521.jpg

Bakgrunden har jag gjort med Akrylfärg som jag har lagt i ”streck” med en smal pensel, sen var det ju det här med att inte blanda färgerna så att det blir brunt..ville ju ha en pigg färg så jag la till en orange akrylfärg. Det vita prickarna har jag gjort med vit akrylfärg och en stencil.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210304_095918621.jpg

På insidan har jag gjort samma teknik som på framsidan och här har jag förberett med det nya Grattis stämplarna från hÄnglar&Wings.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210304_095953503.jpg

Här ser ni den färdigstämplade insidan med min Grattis hälsning och det fina stjärnorna från Vicki Boutin.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210304_095933729.jpg

Det färdiga kortet med biltema till Elliot som fyller 6 år blev så här en färgexplosion som jag hoppas att han gillar och tycker blev Coolt.

Material:

Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Peacock

Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Turquoise

Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Lime

Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Tangerine

Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – White

Tim Holtz Distress Collage Medium – Matte

Tim Holtz Distress Collage Brush 1.25inch

Lawn Fawn Custom Craft Die – Oliver´s Stitched ABCs

Altenew Die Set – Bold Numerals

Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Road Trip

Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Bitty Grunge

Tim Holtz Idea-0logy Design Tape 8/Pkg – Chatter

Vicki Boutin Mixed Media Stamps & Dies – Lets Go

Vicki Boutin Mixed Media Stencils 3/Pkg – Kaleidoscope

Ranger Archival Ink Pad – Jet Black

Tim Holtz Idea-Ology Collage Paper 6yds – Plain

Stora texter -Grattis hÄnglar&Wings kommer snart

Detta var min inspiration efter Annas Live och jag hoppas att ni som jag har blivit inspirerade av CiLi in Papers Live sändningar som görs på Torsdagar och Söndagar kl 19.00. Glöm inte att kolla in dessa för att bli inspirerade av mina fantastiska DT-Kollegor.

Jag hoppas att ni har en riktigt härlig Påskafton och att ni frossar i både ägg och godis.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *