Mindfullness Background Teknik Del 2


Idag har jag tagit en extra dag för att visa mina Mindfullness Background Teknik som jag gjorde Del 1 på i lördags och jag hoppas att ni gillade mitt inlägg och vill se mina andra bakgrunder som jag gjorde med samma teknik.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210213_224138989.jpg

Det här var mina saker som jag lagt fram för att göra min bakgrund för min första Tag jag gjorde i lördags. Det som är viktigt att ha är ett papper som tål mycket vatten och så klart har jag använt mig av White Stamping Card.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210329_220741616.jpg

Här ser ni mina tre olika färger jag har valt för att göra mina bakgrunder. Den till vänster är en guldfärgad och själv färgen är mycket tjockare än det andra och den kommer inte heller att blöda ut som det andra gör. Men det blir ett annat resultat men det är kul att testa. Min mitten Tag är gjord med Distress Oxide, så glöm inte vad ni redan har för produkter hemma som ni kan använda er av. Rött är alltid svårt man vill ju inte att det skall se ut som om det är någon som gjort illa sig..

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210329_220811717.jpg

Här ser ni mina tre bakgrunder när jag lagt mina lager med Distress Oxide ovan på mitt första lager med mina vattenlösliga-streck. Den till vänster är den röda och den till höger är den i Guld, tyvärr har jag inte lagt dem i samma ordning som ovan, hade ingen tanke på det..

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210329_220830919.jpg

Här ser ni min Tag som jag både lagt lite Tissue Paper som bakgrund och en stencil som jag lagt ett lager med Nuvo Embellishment Mousse igenom. Det båda stämplade texterna kommer från hÄnglar&Wings och tillsammans med den ”äldre herren” från Tim Holtz Baseboard Dolls tycker jag att texten passar extra bra.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210329_220848408.jpg

Här har jag mer Tissue Paper som bakgrund och det som är så roligt med Tissue Paper är ju att du kan stämpla dina egna stämplar. Det gör att du kan och få precis vilken bakgrund som du själv vill, som här där jag stämplat med hjärtan. Texterna är ju samma som ovan men denna gången har jag klippt isär min text till två smala remsor istället. Texten har jag stämplat med Archival Ink- Jet Black.Material:

Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4

Tonic Studios Nuvo Embellishment Mousse – Spring Green 808N

Dina Wakley Media Tissue Pack 7.5X10 20/Pkg – Plain

Tim Holtz Idea-Ology Baseboard Dolls

Tim Holtz Distress Collage Medium 59ml

Ranger Archival Ink Pad – Jet Black

Tim Holtz Distress Oxide Spray 57ml – Seedless Preserves

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Kitsch Flamingo

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Forest Moss

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Iced Spruce

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Vintage Photo

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Scattered Straw

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Grattis

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Snorkigt #7Jag hoppas att ni har blivit lika inspirerade som mig att prova denna tekniken så går gärna in på Katjas Youtube kanal och se på hennes Mindfulness Art Journaling finns här.

Ha en riktigt härlig måndag nu när våren verkar vara på gång..äntligen om ni frågar mig.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *