Enkelt kort med Concord & 9th och Lawn fawn

Ett enkelt kort blir det idag. Jag gillade verkligen den snirkliga texten från Concord and 9th. Ibland är det mysigt att skicka ett kort ”bara för att” och den här texten passade perfekt. I samma stämpelset finns även congrats, I just wanted to say hi, You’re my favourite för att nämna några.

Stansade även ut några hjärtan från Lawn fawn, för att dekorera med, en die jag har haft länge och som jag använder ofta på både layouter, kort och även ATC kort. Hjärtana är lagom stora och så användningsbara till allt.  De ”sydda” Ramarna från Lawn fawn är också väldigt användbara används nästa på alla kort här hemma

IMG_7545

Material

Lawn Fawn Custom Craft Die – Hearts
Concord & 9th Clear Stamps 4X4 – Just Wanted To Say
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Speckled Egg
Tim Holtz Distress Embossing Glaze – Weathered Wood
Lawn Fawn Custom Craft Die – Large Stitched Rectangle

Önskar er alla en härlig lördag.

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *