ATC med Alkohol Inks .:. We are…

Jag är nybörjare på Alcohol Inks. Jag har faktiskt bara provat två gånger men åh så snyggt det blir! Det finns säkert mer magi att skapa men just nu nöjer jag mig med att bara skapa enkla bakgrunder. Jag har köpt ett startkit med Yupopapper, blending solutions, applicators, 4 färger och 1 alloy. Jag tror säkert att jag kommer att köpa mer men jag vill först utforska tekniken en stund.

Det jag tycker är svårast är att dekorera bakgrunden. Det ska gå att stämpla på men jag har faktiskt glömt vilken typ av dyna som är bäst – vet du så skriv i kommentaren så är jag tacksam! Denna gång har jag valt att stämpla på White Stamping Card och sen har jag klippt ut mina motiv och klistrat på. CAS liksom. 

Material:
Tim Holtz Alcohol Ink 14ml – Coral.
Tim Holtz Alcohol Ink 14ml – Dandelion.
Tim Holtz Alcohol Ink 14ml – Raspberry.
Tim Holtz Alcohol Ink 57ml – Blending Solution.
Tim Holtz Alcohol Ink Yupo Paper 144lb 10/Pkg 5X7 – White.
Dina Wakley Media Cling Stamps 6X9 – No Refunds.
Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4.
hÄnglar & Wings Clear Stamps – ATC.

#Scrapbooking #CiLiinPAPERS #MittKreativaKaos #PaperCraft #creative #inspiring #crafting  #RangerInk  #TimHoltz #DinaWakley #DinaWakleyMedia #AlcoholInks #Card #ATC #ArtistTradingCard #ArtistTradingCards

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *