Några kort från en live med Anna

Hej allihopa! Idag vikarierar jag lite för min härliga Dt-kollega Karin Tolwers. Men bara lugn, hon är tillbaka om två veckor 🙂

Jag tänker visa dom kort som kom till på en av mina Facebook Live’s för CiLi in Papers för lite sedan. Dom är i ett lite annorlunda format, kvadratiska i 7×7″, än jag oftast skapar. Som jag nämnt många gånger är det ett sätt för mig att hålla igång inspirationen. Att växla format, medium och vad jag skapar och hur. Det varierar mellan den renaste CAS-kort till den mest färgsprakande layout eller Art Journalsida med olika lager och en mer ruffigt och operfekt design. Hur gör ni när ni kör fast och tappat fart i inspirationen? <3

Här kommer en direktlänk till min video av live’n.

https://www.facebook.com/115760251795331/videos/161747285851067

Material:

Tonic Studios Craft Perfect Cards & Envelopes 7X7 – Bright White 9302E
Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4
Wendy Vecchi Make Art Stamp Die & Stencil Set – Birthday Bash
Altenew Clear Stamps 6X8 – Modern Greetings
Altenew Clear Stamps 6X8 – Whimsical Herringbone ( Ej i lager just nu, maila butiken och kolla ny leverans.)
Distress Oxide
Picket Fence Studios Blender Brushes 6/Pkg – Fine
VersaFine Small Ink Pad – Onyx black
Illustrator Lösa pennor
Spectrum Noir Illustrator
Memento Ink Pad – Tuxedo Black
Tonic Nuvo Crystal Drops

Kram Anna <3

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *