SpringTime i Göteborg-Layout 6×8

Denna vecka har jag blivit utmanad av Anna Uhras att scrappa en Layout, vilket jag sällan gör och det var okej att göra det i ett mindre format 6×8 är ett format som jag verkligen gillar. Jag har gjort några layouter i detta format och gillar att sätt dem på Me&My Big Ideas Happy Planner Discar, det är lätt att sätta fast och jag behöver inget album att ha dem i. Anna ville att jag skulle använda mig av ett kort jag tagit för några veckor sedan i ett vårligt Göteborg.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är adobe_20210513_164521.jpg

Här ser ni början på min bakgrund och det är ett vitt Stampingcard som jag lagt ett laget med Heavy Gesso och låtit det torka. Mitt första lager med Akrylfärg är två olika rosa färger och jag har lagt på det med min Distress Brush.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är adobe_20210513_164619.jpg

Här ser ni att jag har lagt ett lager med orange Akrylfärg och sedan har jag använt mig av Distress Oxide och dragit linjer med själva spraystrået och sedan ha jag spayat med vatten för att få färgen att flytta sig.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är adobe_20210513_164753.jpg

När jag ändå var i farten så blev det ju lite färg över och som tur var hade jag en vit spillbit som låg och väntade och därför finns det en lite smalare variant till vänster. Jag har gjort lite vita prickar med en stencil och vit akrylfärg och mina stämplar har jag stämplat med svart stämpeldyna från Hero Arts.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är adobe_20210513_164857.jpg

För att få en lite blekare färg på min Glacier Paste har jag blandat den med Texture Paste och lite vit akrylfärg och använt den genom min stencil från Tim Holtz.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är adobe_20210513_165119.jpg

Här ser ni när jag gör mina hål för att det skall passa mina Happy Planners Discar och så klart har ju Me&My Big Ideas en hålslag som passar perfekt till Discarna.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är adobe_20210513_165500.jpg

Jag hade inget alfabet som passade min färgtema så jag fick göra en utryckning till CiLi in Papers och hittade då detta fina alfabet. Texterna som jag stämplat kommer från hÄnglar&Wings och det små die-cuts:en kommer från Tim Holtz. Tänkt på om du vill beskära ett Foto att inte använda ditt vanliga skärblad i din skärmaskin för det gör att bladet blir slött väldigt fort. Jag använder alltid min lilla Tonic Gilloutin när jag beskär mina Foton.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är adobe_20210513_165337.jpg

Det här är min Spring Layout och visst är det härligt blommande Körsbärsträd och första glaset Rosé, det hör verkligen våren till enligt mig. Jag tackar Anna för min utmaning och jag hoppas att hon tycker att mitt resultat blev vårlikt.

Material:

Prima Finnabair Art Basics Heavy Gesso 250ml – White

Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4

Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Carnation

Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Tangerine

Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – White

Tim Holtz Distress Paint Flip Top 29ml – Kitsch Flamingo

Tim Holtz Distress Oxide Spray 57ml – Picked Raspberry

Tim Holtz Distress Collage Brush 1.25inch

Tim Holtz Distress Sprayer 118ml

Hero Arts Dye Ink Pad – Intense Black

Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Wildflower

Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Bitty Grunge

Tonic Studios Nuvo Glacier Paste – Mambo Melon 1906N

Tim Holtz Distress Texture Paste 88ml – Matte

Me & My Big Ideas Create 365 Happy Planner Punch – 9 Holes

Me & My Big Ideas Planner Mini Discs 9/Pkg – Bright Pink

Tim Holtz Tonic Studios Craft Guillotine 22cm – 160E

American Crafts Obed Marshall Buenos Dias Thickers Stickers 5.5X11 – Alpha

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Rakt Alfabet med Siffror

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Uppish #2

Tim Holtz Idea-Ology Layers Die-Cuts 76/Pkg – Engraving

Tim Holtz Idea-Ology Ephemera Pack – SnippetsDet här var min Vårinspiration till er alla. Jag älskar verkligen våren och hur fint det är när träden börjar bli gröna och se alla fina vårblommor.

Hoppas att ni har en riktigt härlig lördag i vårsolen.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *