Älskade Hexagoner!

Såg ni liven med min DT kompis Anna där hon skapade med Sunkissed? Om ni missade den så kan ni se den på Cili in papers facebook sida. Visst blir man glad av de härliga färgerna i denna serien, man längtar till sommaren. Lika glad blir man av att se Anna 🙂

Köpte dessa Hexagoner från Tim Holtz sist jag var i butiken. Blev lite fundersam när jag insåg att det var 25 dies ! Hexagonerna är i 5 storlekar och du får 5 av varje storlek. Det är ju smart om man ska göra massa Hexagoner eller så kan man ju dela ett paket med en vän. Har förstått att Tim Holtz har även andra former med samma upplägg med flera lika. Smart!

Fler än jag som längtar efter sommaren nu? Jag var tvungen att rota bland mina kort och fann 2 kort från 2019,så det fick bli 2 layouter. Det var riktigt kul då det var längesedan jag gjorde något annat än Dylusions. Kul att skapa lite annat ibland.

Jag gjorde även 2 kort , men de får ni se om två veckor:-) Då använde jag mig av Tim Holtz nya siffer dies, kan säga att de var perfekta! Stora fina siffror, men som sagt, det kommer om 2 veckor!

Hoppas solen kommer snart! Tills dess, var rädda om er, så hoppas jag att vi ses om 2 veckor!

Material

Sunkissed

Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Stacked Tiles, Hexagons 20-01

Sizzix Big Shot – White & Gray

Scor-Tape .375X27yd

Kram

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *