Celebrate – Saga fyra år

Hej!

Nu är det jag som poppar in i bloggen igen. Jag hoppas att ni alla har det bra och har kunnat njuta av en långhelg som jag har gjort. Vädret är sisådär i Skåne. Än kan man inte riktigt kalla det sköna maj.

Idag bjuder jag på ett dubbeluppslag som jag gjort till mitt äldsta barnbarn Sagas album. Jag har arbetat med en kollektion från Carta Bella som heter ”Celebrate”. Jättefina färger och som vanligt med den härliga textur som Carta Bella har på sina papper.

Jag tycker att denna kollektionen är rolig att arbeta med. Man blir så glad av alla härliga färger. Saga hade ett Frosttema på sittkalas ch vi firade henne riktigt ordentligt.

Jag byggde layouterna på vit cardstock från Bazzill och plockade sedan upp det röda från mönsterpappret med ytterligare cardstock.

Runt det röda cardstocket satte jag små duttar (som halvpärlor) med Tonic Studios Nuvo Crystal Drops i färgen Wedgewood Blue. Lite småpilligt, men jag gillar resultatet.

Jag använde även en fjäril från Prima Marketings kollektion ”My Sweet”. Det är min favoritdesigner Frank Garcia som har gjort den kollektionen och fjärilen kommer från ett band där flera fjärilar finns med, en ”Trim”.

Som vanligt så monterade jag några dekorationer på 3D-kuddar för att få lite dimension i layouterna.

Tusen tack för titten. Ha det bäst!

Material:
Bazzill 8,5×11 – White
Bazzill 12×12 – Red
Scrapbook Adhesive 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares
Carta Bella Collection Kit 12×12 – Let´s Celebrate
Carta Bella Let´s Celebrate Cardstock Die-Cuts – Frames & Tags
Tonic Studios Nuvo Crystal Drops – Wedgewood Blue

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *