Vintage Farmhouse Garden – Album

Nu har jag gjort ett album i storlek 9 x 10,5″. Pärmarna har jag gjort av Bazzill Chipboard Black Heavy, (jag tycker om när de blir riktigt stadiga) och klädde dom med svart cardstock och sedan mönsterpapper. Till stängning tog jag läderremmar som fanns i gömmorna och spännen från Tim Holtz. Framsidan dekorerad med en ram, och i ramen satte jag en bit genomskinlig acetate framför bilden.Detta albumet har 6 stycken blad gjorda med dubbla cardstock hoptejpade men öppna i ena långsidan så att de går att fästa i det som jag vikt i ryggen. På pärmen är det bara mönsterpapper. Alla blad har en bas av enfärgat papper i storlek 8 1/4 x 9 3/4″. Jag gör flärparna av svart cardstock som jag bigar ½” in så att den går att fästa på baksidan av det enfärgade pappret. På denna sidan finns 3 stycken flärpar som alla har turkosa enfärgade baksidor. Stänger gör man genom att sätta magneter, och det måste göras innan man tejpar fast mönsterpapperna.Gröna sidan här blev det till vänster 3 flärpar som man öppnar uppåt och till höger 2 flärpar som ligger lite omlott.I fickan till höger finns ett mindre album jag skar till 2 stycken bitar 12×7″, bigade på mitten och sydde sedan ihop dom.Ett turkos uppslag till, älskar den där bilden med hönan på grisen, grisen på fåret och fåret på kon. Min tanke med att ha alla flärpars baksidor enfärgade är att när man skall sätta in kort så gör man svarta fotomattor och tar dekorationer som passar till fotona även på insidorna.Material:
Bazzill Chipboard Sheet 12X12 – Black Heavy
Svart Cardstock
Lawn Fawn Acetate 8.5X11 5 Sheets/Pkg
Simple Stories Collection Kit 12X12 – SV Farmhouse Garden
Simple Stories Basics Paper Pack 12X12 6/Pkg – SV Farmhouse Garden
Simple Stories Sticker Book 4X6 12/Pkg – SV Farmhouse Garden
Simple Stories Decorative Metal Brads 32/Pkg – SV Farmhouse Garden
Simple Stories Foam Stickers 56/Pkg – SV Farmhouse Garden
Simple Stories Layered Frames 6/Pkg – SV Farmhouse Garden
Länk till hela serien finns här
Tonic Studios Small Craft Magnets 10mm 10 Pairs/Pkg 3061E
Tim Holtz Tonic Studios Maxi Guillotine 31cm / 12.25 inch – 1980E
Scor tape
Tim Holtz Idea-Ology Metal Buckles 6/Pkg

HA det gott och hoppas nu på att vi snart får en härlig sommar

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *