Sunkissed notes – Simple Stories

Hej!

Hoppas att ni alla får njuta av lite sol och värme, såsom jag gör nere i Skåne.

Idag tänkte jag visa er något lite annorlunda än vad jag brukar. Jag har arbetat med Simple Stories kollektion ”Sunkissed”. Den är somrig och färgglad. Jag har ”pimpat” några anteckningsblock som jag använder i jobbet. Det blir liksom lite roligare att använda dem när de är dekorerade.

Jag startade med ”Collection Kit”. Då får man ett paket med flera dubbelsidiga mönsterpapper samt ett stort 12×12 stickers ark. Jag skar ner de papper jag valde så att de passade anteckningsblockets storlek. Jag använde fyra olika papper till de två blocken.

Sedan fyllde jag på med olika dekorationspaket som tillhör kollektionen. Det är så himla skönt att de finns. Allt är koordinerat från början. ÄLSKAR dessa foam stickers!!!!

Några av dekorationerna monterar jag på 3D kuddar så att jag får lite dimension på blockets framsida.

Dessa thickers från Amy Tangerine finns i olika färger och de är underbara. Jag har alla som kommit ut…..Ni vet….man villhöver det man gillar.

Tusen tack för titten. Jag önskar er alla en fortsatt härlig vecka.

Material:
Simple Stories Collection Kit – Sunkissed
Simple Stories Foam Stickers – Sunkissed
Simple Stories Chipboard Stickers – Sunkissed
Simple Stories Bits & Pieces Die-Cuts – Sunkissed Journal
Tonic Studios Craft Perfect Adhesives – Dimensional Foam Pads
Amy Tangerine Thicker Stickers – Picnic In The Parc

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *