Distress Oxide färgprover

För 2 veckor sedan visade jag ju ett stort album och ett sådan tar måååånga timmar att göra, så denna gången fick det bli något enklare. För att koppla av och inte behöva tänka alltför mycket så satte jag mig och gjorde färgprover på alla distress oxide färgerna. Till kortet har jag använt en stencil från Tim Holtz, 3 distress oxide färger och stämpel från hÄnglar och Wings.Många tags blev det och då var det perfekt att använda We R Memory Keepers 3-In-1 Punch – Angled Tag. Tre olika bredder kan man göra och sedan bestämmer man längden på tagen. Satte in tagarna på en Chrome Book Ring 1.5´, och alla färgerna fick plats. Naturligtvis har jag använt Crafters Companion White Stamping Card till tagarna.Material:
Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4
We R Memory Keepers 3-In-1 Punch – Angled Tag
Chrome Book Ring 1.5´
Alla distress oxide dynor
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Bubbles
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Stora Texter
Ranger Archival Ink Pad – Jet Black

HA det gott

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *