ATC-kort med Kattungar från hÄnglar & Wings .:. från LIVE

För några veckor sedan köpte jag mina första Spectrum Noir Illustrator pennor. I många år har jag sagt att jag ska aldrig…. men så har jag ändå smygtittat på när Lisa har färglagt och så plötsligt trillade jag dit. Så nu har jag köpt några fina stämplar att färglägga från hÄnglar & Wings och så har jag köpt några Illustrator pennor… och jag vill redan ha alla pennorna *LOL*.

Min dotter hjälper mig att färglägga och hon är redan duktigare än vad jag är. Talang tror jag att det kallas.

På en av CiLi in PAPERS Facbook LIVEs så skapade jag de här ATC-korten (Artist Trading Cards) och jag är väl medveten om att jag är en nybörjare på att färglägga men just därför ville jag visa hur lätt det är att nå en grundläggande nivå på färgläggning… om du inte provat ännu så kan jag varmt rekommendera det.

Bakgrunderna är gjorda med distress oxide ink på Watercolor card. Jag har både färglagt och stämplat på bakgrunderna med samma distressfärg för att få det ton i ton. BAkgrundsstämplarna kommer från hÄnglar & Wings samt från Crafter’s Companion.

Jag har också dekorerat med de snygga stjärnbanden som jag stansat ut med en Impresslits från Sizzix från Mirror card och på hälften a mina ATC-kort har jag lagt en ram med stickles i guldfärg.

Missade du min LIVE så hittar du den här. Jag hade lite teknikstrul så den är uppdelad i tre delar:

Del 1.
Del 2.
Del 3.

Material:
Tonic Studios Nuvo Stone Drops – Plum Slate 1299N.
Tonic Studios Craft Perfect Mirror Card A4 250gm – Honey Gold Satin.
Stickles Glitter Glue 18ml – Golden Rod.
Tim Holtz Sizzix 3D Impresslits Embossing Folder – Star Trim 19-07.
Tonic Studios Craft Perfect A4 300gsm – Watercolour Card 9570E.
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Salvaged Patina.
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Crackling Campfire.
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Kitsch Flamingo.
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Stormy Sky.
Crafters Companion Photopolymer Stamp Set – Stars & Celebrations.
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Kattungar A7.
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Prickar.
Spectrum Noir Illustrator.

#Scrapbooking #CiLiinPAPERS #MittKreativaKaos #PaperCraft #creative #inspiring #crafting  #RangerInk #DinaWakley #DinaWakleyMedia #TimHoltz #DistresOxide #CraftersCompanion #TonicStudios #Sizzix #hAnglarWings #ATC #ArtistTradingCard #ArtistTradingCards #FacebookLive #LiveTutorial #ProcessVideo #VideoTutorial

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *