Dylusions Dyalog!

Hej på er! Hoppas att ni alla har fått lite sol den senaste veckan! Jag har nu gått och köpt mig en ny Dylusions kurs av den underbara Dyan. Jag köper mina kurser till henne här , det är kurs nummer 16 jag gick nu senast. Det är en kurs där man skapar i en Dyalog. Kursen går live måndag till torsdag, men jag gör dom oftast i efterhand så att jag kan pausa. Kurserna sker via facebook . Dyalog är inget nytt format för mig, det har jag skapat innan i och jag tycker det är ett fantastiskt format. Men till denna kursen var det en Dyalog med färdiga bakgrunder och det var nytt för mig! Men det var väldigt kul!

I kursen användes hennes collage papper, set 1 o 2. Vi skapade med de små i varje set och det var inte många kvar av dom när kursen var slut. Jag tyckte det var så roligt så jag köpte mig även en kurs där man skapar med samma collage papper fast med de stora, så det kommer säkert ett inlägg längre fram med något jag skapat på den kursen. Den görs då i den stora journalen eller i en jumpstart journal, det är valfritt.

Hoppas att ni får en härlig helg och att vi ses om 2 veckor igen. Tills dess får ni ha det så gott!

Material

Dyalog med bakgrunder

Dyalog stenciler (men man tar var man har, man måste inte just ha dessa, men bra om de är i mindre format)

Collage papper ( I denna kursen var det set 1-2, men välj den du tycker är roligast)

Dylusions Creative Dyary Mini Glue Sticks 3/Pkg

Dylusions spray ( dessa färglade vi med, man kan använda pensel men jag använder mig av Tim Holtz vattenpenslar)

Tim Holtz vatttenpenslar

Dylusions Back Chat

Dylusions Cutting Mat 4.5X8.5

Kram

Maria

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Dylusions Dyalog!

  1. Pingback: Fortsättning av min Dyalog |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *