Fotobok med Clear-Cover gjord med Heidi Swapp Storyline Chapters

Denna veckan har jag blivit inspirerad av Heidi Swapp, jag såg på hennes Instagram hur hon gjorde en liten Fotobok med Clear-Cover. Detta kändes nytt och väldigt enkelt. Hon hade dekorerat sina sidor och skrivit fina saker och till detta foton som passade så bra.

Här ser ni allt som jag lagt fram för att göra min Fotobok, en hel hög med härliga Heidi Swapp produkter, Heavy Weight Acetate, Tonic Nuvo Glacier Paste, några Tim Holtz Paper Dolls och några stämplar och en svart stämpeldyna.

Här ser ni min framsida på min Fotobok gjord med Heavy Weight Acetate där jag har dekorerat med några grattis hälsningar, en Tag från Tag-setet där det även fanns det härliga palmbladet.

Här har jag ytterligare en sida i min Fotobok, här hyllas Världens Bästa Farmor för det är hon ju vår 80-åring. För att det skall vara lättare att bläddra har jag gjort ett tumgrepp med en cirkeldies på ena sidan.

Denna delen blir en mindre typ ”insert” i fotoboken för att få lite olika storlek på mina mönsterpaper som jag sätter in och blandar med det större sidorna som är 7×9 inch.

Ännu en ”insert” och med denna så hyllar jag världens Bästa Mamma, här har jag använt en av det fina Paper Dolls och Glacier Paste i guld.

För att fästa ihop min Fotobok så har jag använt Tim Holtz Tiny Attacher för att orka gå igenom både den lite tjockare Acetatet och alla mina Mönsterpapper och ”Insert”. Min baksida är ett helt vanligt cardstock som jag låtit gå över kanten så att det blir min bokrygg för att dölja mina häftklämmer och för att riktigt dölja det har jag satt en stripe ovan på och stämplat Grattis och Hurra.

Den färdiga Fotoboken till min mammas som fyllde 80 år för några veckor sedan, vilket blev en fin och uppskattad present.

Material:

Heidi Swapp Storyline Chapters Project Pad 7.5X9.5 – The Planner

Heidi Swapp Tag Set 14/Pkg – Old School

Heidi Swapp Sticker Book 312/Pkg – Old School

Tim Holtz Idea-0logy Paper Dolls Die-Cuts 107/Pkg – Vintage Black & White

Tonic Studios Nuvo Glacier Paste – Golden Era 1900N

Hero Arts Dye Ink Pad – Intense Black

Tonic Studios Craft Perfect 0.38mm A4 – Heavy Weight Construction Acetate

Lawn Fawn Custom Craft Die – Scripty Happy

Lawn Fawn Clear Stamps 3X2 – Year Six

Altenew Die Set – Bold Numerals

Tim Holtz Idea-Ology Tiny Attacher

Lawn Fawn Custom Craft Die – Oliver´s Stitched 123s

Lawn Fawn Custom Craft Die – Oliver´s Stitched ABCs

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Världens Bästa #1 A7

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Grattis

hÄnglar & Wings Stencil – Hjärta & Rand

Scor-Tape 0.25´X27 Yds

Detta var min tolkning av Heidi Swapps Fotobok som jag hoppas att Mamma kommer att ha kvar som minne av hennes 80-års dag.

Ha en riktigt härlig och Solig Lördag.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *