Fortsättning av min Dyalog

Hej på er! Hoppas att ni alla har fått några härliga soltimmar nu i Juni. Idag är det midsommar och jordgubbarna står redan redo i min kyl för att intas här under dagen.

För 2 veckor sedan berättade och visade jag två uppslag ur min Dyalog som jag skapat i under ledning av Dyan via en av hennes kurser som jag gått. Om du inte såg det inlägget så har du det här. Idag visar jag 2 andra uppslag i samma Dyalog.

Ni som läst mina blogginlägg tidigare , vet att jag är ett stort fan av Dyan och jag har aldrig blivit besviken när jag tagit en kurs för henne. Kan dock inte säga vilken som varit bäst, men jag har alltid varit väldigt nöjd.

Detta var alltså en kurs i Dyans Dyalog med hennes collage papper. Jag har nu även gått en annan collage kurs för henne , men där man skapar i den stora journalen. Kanske blir det något ur den kursen jag visar om 2 veckor, vi får se. Fram tills dess ta hand om er och ät massa jordgubbar idag, det ska jag!

Material

Dylusions Dyalog Insert Book – Backgrounds #2

Dylusions stenciler

Collage papper

Dylusions Creative Dyary Mini Glue Sticks 3/Pkg

Bigger Chat

Paint Pens

Dylusions Tape

Tonic Studios Titanium Fine Control Crafters Scissor – 101E

Kram

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *