ATC-kort med KärleksTema


Idag har jag gjort några ATC-kort fyllda av Kärlek förstås.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210405_204204510.jpg

Här ser ni mina Distress Oxides och Distress Ink som jag tänker göra min bakgrund med på mitt White Stamping Card och baksidorna på mina ATC-kort tänker jag stämpla med en Deep Red stämpel.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210405_204227912.jpg

Jag har planerat för en ytterligare bakgrund som jag tänker använda för att ta ut mitt 3D hjärta från Sizzix, denna är gjord med Distress Paint.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210405_204239012.jpg

Den silver/rosa metallic bakgrunden är gjord med Distress Paint Kitsch Flamingo och Brushed Pewter Metallic, tekniken är att snabbt när man lagt på Metallic färgen att spraya den med vatten stora droppar och sedan torka det snabbt igen inte för mycket och sedan torka bort vattendropparna med hushållspapper. Tyvärr så har jag gjort en för stor bakgrund så jag fick inte riktigt den Coola effekten jag var ute efter..Nästa gång gör jag en mindre yta.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210405_204348293.jpg

Här ser ni att jag har klippt isär min bakgrund med Distress Oxide och Distress Ink i ATC-format 3,5 x 2,5 inch och temat för dessa var ju Kärlek. Så jag tänker att använda en stencil från hÄnglar&Wings för att förstärka detta och både Akrylfärg och Distress Glaze.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210405_204432270.jpg

Här ser ni mina färdiga ATC-kort, det mörkare hjärtan är gjort med Akrylfärg från Dina Wakley och för att få dem att glänsa lite extra har jag lagt ett lager med Distress Glaze. Texten är från ett stämpel set från Lawn Fawn och det fina hjärtat är ju med min Rosa/Metallic bakgrund och 3D Embossing Folder-Lucky Love.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210405_204408958.jpg

Här ser ni en av ATC-korten i närbild en härligt blandning av lila och rosa. ATC-kort är perfekt att göra för det går fort och den minsta serien du skall gör är 3 kort.

Material:

Deep Red Cling Stamp 2X3 – ATC Flourish

Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4

Tim Holtz Distress Paint 29 ml Bottle – Brushed Pewter Metallic

Tim Holtz Distress Paint Flip Top 29ml – Kitsch Flamingo

Tim Holtz Sizzix Framelits Dies 8/Pkg – Tag Collection

Tim Holtz Sizzix 3D Impresslits Embossing Folder – Lucky Love

Tim Holtz Distress Embossing Glaze – Kitsch Flamingo

Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Night

hÄnglar & Wings Stencil – Hjärta & Rand

Lawn Fawn Clear Stamps 3X2 – Stud PuffinJag hoppas att er mindsommarafton var fylld av Kärlek, sill och förhoppningsvis Sol, dock finns inga garantier för det i Sverige. Och visst hör det midsommar till att det inte är toppen väder på mindsommarafton.

Ha en riktigt härlig Lördag,

Det här inlägget postades i ATC och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *