Collage i min stora Art Journal!

Hej på er alla! Nu är jag här igen med mina Dylusions! I de senaste inläggen har jag visat några uppslag ur min Dyalog. Idag och om 2 veckor blir det uppslag ifrån min stora Art journal!

Dessa uppslag har jag gjort när jag gått ytterligare en kurs hos Dyan. Man utgår från hennes collage sheets och hennes stora journal. Vill ni läsa mer om kursen , så kan ni göra det här.

Har ni sett att Cili in Papers fått in en ny stor art journal från Dylusions? Den har 3 olika papper i sig, vita, svarta och kraft papper. Jag har börjat skapa i min och den kan nog bli en ny favorit. Här finner ni den.

Jag älskar hennes kursen och rekommenderar dom till alla! Jag kan inte säga vilken som är bäst av dom , jag har varit supernöjd med alla. Denna bakgrund är skapad med hennes senaste stenciler, de är så roliga att använda o göra bakgrunder av!

Hoppas att ni alla har det härligt i sommar Sverige! Några av er har säkert redan gått på semester! Jag jobbar en vecka till, sedan ska jag ha 3 veckor semester, längtar! Hoppas att vi ses om 2 veckor, tills dess; ta hand om er!

Material

Dylusions Collage Sheets 8.5 X 11 – Set 1

Dylusions Collage Sheets 8.5 X 11 – Set 2

Dylusions Creative Journal Kraft 11.75X9

Dylusions Paints 29ml Flip Cap Bottle

Dylusions Creative Dyary Mini Glue Sticks 3/Pkg

Dylusions Stencils

Tonic Studios Titanium Fine Control Crafters Scissor – 101E

Dylusions Stencil 9X12 – 2inch Quilt ( denna är rolig att göra bakgrunder med)

Kram

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *