Grattis med Dina Wakley Stencil-Profiles


Denna veckan har jag gjort med en Tag, och bakgrunden är resterna av mina bakgrunder som jag gjorde mina ATC-kort med för 2 veckor sedan.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210405_204239012.jpg

Här ser ni min bakgrund med Rosa/metallic och min Tag som jag lagt fram för att göra min Tag med. Den silver/rosa metallic bakgrunden är gjord med Distress Paint Kitsch Flamingo och Brushed Pewter Metallic, tekniken är att snabbt när man lagt på Metallic färgen att spraya den med vatten stora droppar och sedan torka det snabbt igen inte för mycket och sedan torka bort vattendropparna med hushållspapper.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210405_204249776.jpg

Här ser ni mina Arkylfärger som jag tänkt att använda tillsammans med min stencil för att dekorera min Tag.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210405_204303184.jpg

Här ser ni har jag lagt först en ljus skugg med en silhuett lagd med den vita akrylfärgen och sedan har jag lagt en ny skugga med den Night färgade akrylfärgen. Den Rosa färgen som jag låtit rinna är Magenta Gloss Spray och stencilen med hjärtan som jag gjort i bakgrunden kommer från hÄnglar & Wings.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210405_204317748.jpg

Min färdiga Tag med stämplad text från hÄnglar&Wings, visst är det så att det är så att det är dyrt att leva men att det dessutom ingår ett varv runt solen varje år..inte dumt eller hur 🙂 . Jag tycker att det är så roligt med dessa fyndiga texter och på svenska jag älskar dem <3 .

Material:

Dina Wakley Media Stencils + Masks 6X9 – Profiles

Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Magenta

Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – White

Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Night

Tim Holtz Mini Ink Blending Foams 1inch Round 10/Pkg – Domed

Tim Holtz Mini Ink Blending Tool 1 inch – Round

Tim Holtz Sizzix Framelits Dies 8/Pkg – Tag Collection

Dina Wakley Media Gloss Spray 56ml – Magenta

hÄnglar & Wings Stencil – Hjärta & Rand

Ranger Archival Ink Pad – Jet Black

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Grattis

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Snorkigt #7 (slut i lager just nu)Det här stencilerna var väldig kul att jobba med och det går ju även att maska med istället får nog testa det också 😉 .

Ha en riktigt härlig och förhoppningsvis Solig lördag.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *