Söta, enkla kort

Hej!

Idag bjuder jag på lite inspiration med två enkla, men söta kort. Jag har använt Simon Hurleys stamping foam för första gången. Det var riktigt kul och den kommer jag att använda mycket framöver.

Man tar sin heating tool och värmer stamping foamdynan i cirka 15 sekunder (håll ca 15 cm avstånd) mellan stamping foam och heating tool). Sedan trycker man sin stamping foam ner i något mönster, vad som helst fungerar. Jag tryckte den på en duk som jag hade på en byrå hemma.

Efter det så använde jag två olika färger av Distress oxide dynor som jag strök på min stamping foam i en cirkulär rörelse. Sedan tryckte jag den mot ett vitt papper.

Jag monterade det på en likfärgad cardstock och sedan på en kortbas. Texten kommer från dies från Lawn Fawn. Den monterade jag på 3D-tejp för att få lite dimension på korten. Knapparna hade jag hemma i en liten burk.

Tusen tack för titten! Ha en underbar dag.

Material:
Bazzill 12×12 – White
Bazzill 12×12 – Fussy
Bazzill 12×12 – Apple crush
Jumbo roll
Lawn Fawn Custom craft die – It´s a girl border
Lawn Fawn Custom craft die – It´s a boy border
Tim Holtz Distress Oxid Ink Pad – Kitsch Flamingo
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Cracked Pistachio

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *