Graphic 45 – Elegance

Vilket underbart ljuvligt sommarväder det är här, vill inte vara inne så jag har plockat ut pyssel och dator till skuggan på altanen. Köpte mig ett 8×8″ block av Grapic 45 serie Elegance för några veckor sedan och nu har det legat till sig, så nu fick det bli ett 6×6″ kort.Många lager blev det och har även använt mig av Die-Cuts från serien Elegance.I detta kortet blev även insidan dekorerad. Alla papper och dekorationer är tejpade med Scor tape 1/8″, den bredden räcker gott när det bara är papper som skall tejpas.Material:
Bazzill Cardstock 12X12 25/Pkg FOURZ – Blackbird
Graphic 45 Double-Sided Paper Pad 8X8 – Elegance
Graphic 45 Cardstock Die-Cuts – Elegance
Scor-Tape .125X27 Yds
Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape 5mmx3mmx20meter – White


Hoppas ni har en härlig sommar

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *