Christmans in July….som blev augusti!

Hej på er! Hoppas allt är bra! Kanske har några av er semester än? Detta är min sista vecka, så snart är det dags för mig att återgå till jobbet. Jag har haft en bra sommar, många bad för att vara mig! Jag har även lyckas gå en ny kurs med Dyan , kvinnan bakom märket Dylusions!

Nu i sommar hade hon ett jul släpp som bestod av stenciler, stämplar m.m., allt med jul tema. I samma veva släppte hon en ny jul kurs som jag hängde på! Ni som vill kolla närmare på kurs beskrivningen kan trycka här.

Kursen var i hennes nya bok och hennes tidigare jumpstart journal. Jag bara älskar hennes nya journal med olika papper, kraft, svarta och vita sidor. Denna sida är skapad i den nya journalen och var en av sidorna som skapades i kursen. Kändes väldigt konstigt att tänka på jul nu, men det var en kul kurs!

Ha det nu så gott , så hoppas jag att vi ses om 2 veckor. Tills dess, ta hand om dig!

Material

Dylusions Collage Sheets 8.5 X 11 – Christmas

Dylusions Creative Dyary Mini Glue Sticks 3/Pkg

Dylusions Stencil 9X12 – Tree Border

Dylusions The Classics Journal 9X11

Dylusions Collage Sheets 8.5 X 11 – Set 3

Kram

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *