Min liftning av en Födelsedags Tag


Denna veckan har jag liftat en Födelsedags Tag som jag fick när jag fyllde år sist. Min Tag jag fick gick i Rosa, förstås <3 och ligger här nere på höger sida.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210721_220408964.jpg

Här ser ni min Rosa Tag som jag fick på min Födelsedag, min Liftade Tag kommer gå i Rosa och grönt. Den gröna bakgrunden är gjord med Vicki Boutin Textur Paste och en stencil från Tim Holtz, vill du veta mer om den får du titta på mitt förra inlägg- ETT Födelsedagskort om året.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20210710_190108.jpg

Här ser ni att jag har färgat in min vita blomma med den Rosa Distress Oxide dynan och det fina hjärtat har jag tagit ut med diesen från Altenew. Den rosa bakgrunden har jag gjort med en riktigt bred Washi Tape från Altenew. Den breda Washi Tapen är ett snabb sätt att få en cool och snygg bakgrund.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210721_220433738.jpg

Min färdiga Tag med Två tuffa brudar. Temat är ju Hjärtligt och Födelsedag firar man ju bara En gång om året.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är collagemaker_20210721_220833639.jpg

Jag tyckte min första Tag blev lite lång och hade klippt av en del och som av en händelse blev det som jag klippte bort en liten Tag till. Hjärtat är det som blev kvar från diesen från Altenew, lite skvätt med guldfärg, den söta flickan är från Tim Holtz Paper dolls och den lilla stickersen kommer från ett Stickersblock och så klart lite sytråd.

Material:

Altenew Washi Tape 114mm – Gold Splatter Blush

Altenew Die Set – Illusion Heart

Tim Holtz Idea-0logy Paper Dolls Die-Cuts 107/Pkg – Vintage Black & White

Altenew Clear Stamps 2X3 – One Card

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Worn Lipstick

Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Mosaic

Vicki Boutin Mixed Media Texture Paste Set

Tim Holtz Idea-Ology Tiny Attacher

Tim Holtz Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book – Chit ChatJag hoppas att ni gillar min liftning av min Födelsedags Tag och som fick bli min inspiration idag.

Ha en riktigt skön Lördag

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *