Fortsätter att skapa med mina ”slattar”

Hej på er! Hoppas att ni har det bra! Detta är fortsättningen på mitt blogg inlägg som jag gjorde för 2 veckor sedan. Ni som inte såg det , kan jag informera att jag har skapat med ”gamla slattar” som bara låg här hemma.

Jag som är van att jobba i min stora journal har tyckt att det varit väldigt roligt att skapa i detta mindre format. Det är kanske svårt att se storleken på bilderna , men jag har delat en sida från den stora Dylusions journal i 2.

Dete var allt för denna gången ! Hoppas att ni har en härlig helg framför er och att vi ses här igen om 2 veckor!

Material

Dylusions Spray

Dylusions Stenciler

Dylusions Creative Dyary Mini Glue Sticks 3/Pkg

Dylusions Back Chat

Dylusions Collage Papper

Kram

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *