Spooky Nights med Page Pieces-Simple Stories

Denna veckan har jag fastnat för ett set med Page Pieces från Simple Stories, ett kit som är tänkt att man kan göra en Layout av. Då jag sällan gör några Layouter så blir det kort av mina Page Pieces istället.

Här ser ni vad jag lagt fram för saker för att kunna göra mina kort, en hel hög med cardstock i olika färger som jag tycker kan passa med mina Page Pieces, stämplar från Lawn Fawn och Archival Ink.

Det här är mitt första kort det stora spökhuset, en pumpa, en måne och texten med Halloween, snabbt och enkelt har du ditt första kort klart. Jag har limmat mina Page Pieces med Tonic Studios Craft Tacky Glue och sedan sitter Pumpan på en 3D kudde.

Här har jag kombinerat mitt skelett med en spindel, kanske lite otippad. Men jag tycker att den passade fint här, spindeln kommer från Lawn Fawn . Texten har jag stämplat med Archival Ink och kommer också från Lawn Fawn.

Det är ganska snälla och gulliga Halloweenkort som jag gjort men jag gillar gulliga Halloweenkort. På detta har jag satt det söta spöket och en hel del spindlar och det kommer från Lawn Fawn.

Mitt sista kort har den stora Happy fått spela huvudrollen, några spindlar ett gulligt spöke och bokstäverna kommer från Sizzix.

Material:

Simple Stories Simple Page Pieces – Spooky Nights

Tonic Studios Craft Tacky Glue 120ml

Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 217/Pkg – White Mixed

Lawn Fawn Custom Craft Die – Cute Cobweb

Lawn Fawn Clear Stamps 3X4 – Happy Happy Happy Add On

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Lets Bokeh

Tim Holtz Distress Archival Mini Ink Kit – Kit #2

Sizzix Thinlits Die Set – Stylized Alphabet


Det finns många fler av det där Page Pieces så gå gärna in och sök på dem för att se vilka olika tema det finns och jag hoppas att jag har inspirerat er att testa.

Jag hoppas att ni kommer att ha en riktigt Boo-tiful Lördag.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *