December Daily-10:e Pepparkaka

Idag är det min tur att på nytt ta mig an en av våra utmaningar i December Daily och denna dagen är det Pepparkaka för hela slanten.
Här ser ni vad jag lagt fram till mina Pepparkakorkort, några bakgrunder gjorda med stencil och Modeling Paste, ett stickers ark från Echo Park, Stämplar från hÄnglar&Wings och stämplar och dies från Lawn Fawn.
Bakgrunden till detta kort har jag gjort med en stencil från Vicki Boutin och Modelingpaste, till denna bakgrund har jag tagit några stickers från mitt stickersark.
Mitt färdiga kort med Pepparkaka som tema och visst är väl detta Kakor för Tomten. Det tycker jag i alla fall.
Bakgrunden till detta kort är en stencil från Simple Stories och fick mig genast att tänka på Pepparkakor. Hus och hjärtan är något jag verkligen förknippar med Pepparkakor, texten kommer från hÄnglar&Wings och det söta pepparkakorna är stämpel och dies från Lawn Fawn.
Det färdiga kortet med mina Pepparkarkor och det klart att man blir sur om man gått sönder och vad är då bättre än att ta en Pepparkaka till 😉 . Material: Prima Finnabair Art Basics Modeling Paste Tube 59ml – Opaque Matte Vicki Boutin Stencils 3/Pkg – Warm Wishes Echo Park A Gingerbread Christmas Cardstock Stickers 12X12 – Elements Simple Stories Hearth & Home Stencil 6X6 – Hearts & Home Lawn Fawn Clear Stamps 3X2 – Oh Snap Lawn Fawn Custom Craft Die – Oh Snap hÄnglar & Wings Clear Stamps – Snorkigt Vintertider Ranger Super Fine Embossing Powder 17gr – White Det här var Pepparkaka som dagens utmaning i December Daily, glöm inte att idag är första dragningen av priser i vår December Daily. Så häng med oss på utmaningen och glöm inte att tagga med: #decemberdailycili och #cilipysslatillsammans Ha en riktigt härlig Fredag.
Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *