December Daily 19:e – Julklapp

Man kan verkligen inte få för många julklappar. Därför kör vi tema julklappar två dagar i rad nu när ni säkert är i farten med att slå in era.

Jag tycker att det är ett fantastiskt tillfälle att låta kreativiteten flöda och att dekorera dina julkappar till unika vackra gåvor. Samtidigt kan du använda en hel del av de där dekorationerna och banden som du sparat.

Jag har valt att dekorera mina paket med utklippta stämplade och färglagda motiv från hÄnglar & Wings tillsammans med lite grönt som jag gjort med Dina Wakley Media scribble sticks och stencilen Curly Frond.

På ett av paketen har jag lagt en heavy Gesso på en mask och sen har jag strött glitter i innan det fick torka och sen har jag dekorerat med en hÄngel.

Vad dekorerar du dina paket med. Glöm inte att dela och tagga med #Ciliinpapers #cilipysslatillsammans och #decemberdailycili för en chans att vinna ett fantastiskt pris och för att vi ska få glädjen att inspireras av dig <3 !

 

Material:

Dina Wakley Media Stencils 9X6 – Bonds

Prima Finnabair Art Basics Heavy Gesso 250ml – White

Tonic Studios Nuvo Glitter Collection – Diamond 705N

hÄnglar & Wings Clear Stamps – PälshÄnglar

Dina Wakley Media Scribble Sticks 12/Pkg – Set 2

Dina Wakley Media Scribble Sticks 12/Pkg – Set 1

Spectrum Noir Illustrator 36/Pkg – Colour Essentials

Dina Wakley Media Stencils + Masks 6X9 – Curly Frond

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Gröttomtar

Band, twine, 3D foam, sax

#scrapbooking #CiLiinPAPERS #MittKreativaKaos #PaperCraft #creative #inspiring #crafting #Stamping   #DinaWakleyMedia #RangerInk #Ranger_Ink #hÄnglarWings #hAnglarWings  #CraftersCompanion #Cilipysslatillsamans #DecemberDailyCili

Det här inlägget postades i December Daily, Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *