God Jul och Gott Nytt År med Tim Holtz Distress Mica Spray

Idag skall jag visa tre olika sätt att använda Tim Holtz nya Distress Mica Spray och såklart har det även denna gången blivit Julkort för det är ju så härligt med julkort.

Här ser ni vad jag har lagt fram för att göra mitt första kort som går i den gröna färgen. Tim Holtz Collage Paper som har lite vintertema med barr och kottar och för att fästa det använder jag Collage Matte medium.

Det färdiga julkortet som jag har Sprayat med Distress Mica spray, för att få Mica sprayet att flytta på sig har jag även sprayat det med vatten. Texten som jag stämplat kommer från ett stämpelset från Rangers Letter It-Christmas.

Här har jag lagt på halva kortet med Distress Texture Paste och låtit det torka och sedan sprayat på med den blåa Distress Mica Sprays med flera lager och låtit det torka igen. God jul stämpeln kommer så klart från hÄnglar&Wings och stencilen från Vicki Boutin.

Mitt sista kort har jag embossat det vita cardstocket med Tim Holtz-Sizzix fina 3D embossingfolder med julstjärnor.

Här ser ni min nya favorit verktyg i min scrapstudio, detta är ett kit för krymplast.

Här ser ni original storleken på stämpeln och sedan min krympa stämpel som är stämplad på Krymplasten, ett väldigt roligt sätta att göra en stämpel ännu mer användbar. Just denna krymta stämpel hör till ett annat kort men ni ser skillnaden på storleken, vilket är det viktigaste.

Här har jag färgat in julstjärnan med Mica Sprays och en vattenpensel. Lite pilligt var det men kul att inte bara spraya en bakgrund så jag ville testa att färglägga med Mica Sprays för att se hur det blev och det blev ju riktigt läckert.

Material:

Tim Holtz Distress Mica Sprays 29ml x 3/Pkg – Holiday 2

Tim Holtz Distress Mica Sprays 29ml x 3/Pkg – Holiday 1

Tim Holtz Idea-Ology Collage Paper 6X6yds – Forest

Tim Holtz Distress Collage Brush 1.25inch

Tim Holtz Distress Collage Medium – Matte

Ranger Letter It Clear Stamp Set 4X6 – Christmas

Tim Holtz Distress Texture Paste 88ml – Matte

Vicki Boutin Stencils 3/Pkg – Warm Wishes

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Stora Texter

Tim Holtz Sizzix 3-D Texture Fades Embossing Folder – Poinsettia

Sizzix Surfacez Shrink Plastic 8.5X11 10/Pkg – White

Sizzix Accessory Shrink Plastic Accessories

Tim Holtz Distress Archival Mini Ink Kit – Kit #3

Jag vill passa på att önska er en riktigt God fortsättning på julen och ett lite tidigt Gott Nytt år.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *