Happy Birthday To You-Crafters Companion

Äntligen 2022 och det känns spännande att ha ett helt nytt och fräscht år att se framåt. Det första som händer i mitt liv 2022 är att min Brorson Alvin fyller 10 år och som tur vad kom Tomten med ett nytt stämpelset från Crafters Companion som passar bra att använda till detta tillfälle.

Här ser ni det spännande nya stämpelsetet från Crafters Companion, det innehåller två stora stämplar och en matchande die.

Bakgrunden på stämpeln skall stämplas i den ljusare av färgerna som du väljer och ovan på denna stämplar man den randiga stämpeln med en mörkare färg. Sedan har jag tagit ut Birthday Diesen med Tonics Mirror Card för att förstärka den stämplade texten.

På insidan har jag stämplat den randiga Birthday stämpeln endast, det blir ju en kul effekt i sig.

Bakgrunden till detta kort är en Stencil från Vicki Boutin som jag använt vid ett tidigare tillfälle, och sprayat vatten på stencilen. Sedan vänder jag den så att den blöta sidan med vatten och överbliven Distressfärg läggs på ett vitt cardstock. För att pressa in färgen i mitt papper har jag även rullat min Distress Brayer över min bakvända stencil och får då ett lite svagare mönster av min stencil. Den svarta texten är stämplad med Archial ink och stämplarna följer med mitt stämpelset.

Mitt färdiga Födelsedagskort till en stor kille fyller ju redan 10 år, innebär det att jag också blivit 10 år äldre?! Det förstår jag inte…

Material:

Gemini Stamp & Die – Happy Birthday to You

Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4

Tonic Studios Craft Perfect Mirror Card A4 – Tidal Wave 9771E

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Broken China

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Prize Ribbon

Tim Holtz Distress Brayer 2,5inch – Small

Ranger Archival Ink Pad – Jet Black

Vicki Boutin Stencils 3/Pkg – Warm Wishes

Sizzix Thinlits Die Set – Stylized Alphabet

 

Det är roligt att kunna använda sina fina stämplar och dies som precis kommit in i CiLi in Papers webshop. Glöm inte att kolla in alla roliga och nya stämplar som kommit från Crafters Companion.

Ha en riktigt skön Lördag.

 

 

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *