Titta vad Secret Santa kom med del 1-Altenew&Tonic Studios

I år var jag med som Secret Santa och köpte en hemlig julklapp med scrapbookingprylar och fick då även en hemlig julklapp av en annan Secret Santa och oj så kul det var att öppna sin julklapp. Jag var väldigt nöjd med mina julklappar och det skall bli kul att använda alla fina saker. Det första jag började att använda var en stencil från Alternew och Glacier Paste från Tonic Studios.

Här ser ni vad min Secret Santa hade lagt i min julklapp, stort Tack till min Secret Santa jag blev så glad!

Jag hade kvar en av mina Birthday stämplade bakgrunder gjord med den nya stämpel/dies från Crafters Companion detta fick bli focuspunkt till mitt kort även idag. Här ser ni den coola stencilen från Altenew och min nya ljusblåa Glacier Paste.

Då min stämpel är mycket blåare än min Glacier Paste tänkte jag att jag prova väl att färga den blå med Prize Ribbon Disstress Oxide. På med den blåa dynan på min mediamatta och sedan blandade jag den med Glacier Paste och visst blev den mycket blåare.

Här ser ni resultatet av min stencil med den lite blåare Glacier Paste. Det mörkaste printet är det första och det ljusaste är när jag för andra gången har sprayat vatten och vänt stencilen mot ett vitt cardstock och så blir det ett Spöktryck. Ni som missade mitt inlägg i lördag får titta på det, där förklarar jag lite mer noggrant hur jag gjort.

Här ser ni en närbild på mitt första Spöktryck och min Birthday stämpel/dies.

För att förstärka 3D känslan på Birthday så har jag lyft den med min Jumbo Roll 3D Tape. Det är svårt att se hur mycket glitter det finns i Glacier Paste men tänker att det små spakle stjärnorna förstärker det.

Material:

Gemini Stamp & Die – Happy Birthday to You

Tonic Studios Nuvo Glacier Paste – Frostbite 1905N

Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape 10mmx3mmx20meter – White

Lawn Fawn Clear Stamps 3X2 – A Little Sparkle

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Prize Ribbon

Ranger Archival Ink Pad – Jet Black

Altenew Stencil 6X6 – Illusion Twist

Tonic Studios Craft Perfect Mirror Card A4 – Imperial Blue 9443E

Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4

Tim Holtz Tonic Studios Glass Media Mat 1914E

Wendy Vecchi MAKE ART Stay-tion 12inch

Det här var allt från mig en måndag så här i början på 2022. Jag tänker göra en del 2 här senare i veckan så håll lite koll om ni är sugna på att se vad jag hittar på den gången.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *