Tulpanbukett – Altenew

Hej! Nu har vi kommit in i ”tulpantiden” och vad passar inte bättre än ett kort med dessa underbara blommor.
Som vanligt har jag använt mig av White Stamping Card rill kortbasen. För att få lite struktur på bakgrunden så har jag använt mig av en bakgrundsdie från Crafters Companion. Den är utstansad i White Stamping Card och sedan pålimmad på kortbasen (vitt på vitt).
Jag har använt mig av stämplar från Altenew som man stämplar två till tre gånger med olika färger på varandra för at få ett djup i blommorna. Här är ett stämpelverktyg ett måste. Har använt mig av Lawn Fawn dynor. Därefter är de utstansade med tillhörande die. Sedan var det bara att arrangera en bukett som jag satte fast med 3D-kuddar.Material:
Crafters Companion White Stamping Card A4
Gemini Create a Card Metal Die – Thorn Swirls
Altenew Clear Stamp 6X8 28/Pkg – Tulips
Altenew Die Set 7/Pkg – Tulip
Lawn Fawn Ink Pad – Lobster
Lawn Fawn Ink Pad – Plastic Flamingo
Lawn Fawn Ink Pad – Jalapeno
Lawn Fawn Ink Pad – Noble Fir
Lawn Fawn Ink Pad – Jet Black
Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 217/Pkg – White Mixed
Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 217/Pkg – White Thin Mixed
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive 200N
Misti Tool

Hoppas ni kan njuta av krispiga och färggranna tulpaner.

Skapat av DT Britten för

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *